Menü
Kosár

Cégismertető

A 2m Higiéniai Kft. 2004-ben alakult. A cég alapítói ekkor már 10 éve – az elsők egyikeként – foglalkoztak a Tork termékek forgalmazásával. A Tork higiéniai rendszerei megbízható megoldást kínálnak használóinak a mosdóhigiénia, intézményi higiénia, vendéglátás és konyhai higiénia, valamint az egészségügy és az ipar területén.

Értékesítésünk legnagyobb része egészségügyi intézményekbe történik, de partnereink között megtalálhatók feldolgozó üzemek, cukrászdák, szervizek, fürdők és iskolák is. Forgalmunk növekedéséhez napjainkban már viszonteladóink is hozzájárulnak. Szolgáltatási területünk elsősorban Budapest, ill. a Közép Magyarországi régió, csomagküldő szolgálat segítségével azonban távolabbi ügyfeleinket is kiszolgáljuk.

Feladatunknak tekintjük, hogy a tökéletes higiénia biztosítása érdekében – partnereink igényeit és pénzügyi lehetőségeit figyelembe véve – megtaláljuk a leginkább megfelelő rendszert, segíthessünk a leggazdaságosabb üzemelési forma kiválasztásában, melyet minőségi termékeink mellett 20 éves tapasztalatunkkal, szakmai tanácsainkkal valamint megbízható szolgáltatásainkkal segítünk.

Oldalainkon részletes információt talál termékeinkről, letöltheti aktuális árjegyzékünket. Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön híreinkről, áruházunk akcióiról! Amennyiben kérdése merül fel, írja meg nekünk bátran, hívjon vagy keressen bennünket – szívesen segítünk.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.