Menü
Kosár

Adatkezelési szabályzat

A 2m Higiéniai Kft. részére kiemelten fontos a vevők személyes adatainak védelme. Cégünk elkötelezte magát amellett, hogy a tudomására jutott személyes adatokat úgy kezeli, hogy az megfeleljen az érvényben lévő jogszabályoknak, a biztonságos internetezés és vásárlás lehetőségének megteremtéséhez.

A megrendelések teljesítéséhez szükséges alvállalkozók részére (futárszolgálat) részére történő adatszolgáltatást leszámítva cégünk az általa kezelt adatokat harmadik félnek nem adja át. Az alvállalkozók a 2m Higiéniai Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személynek kiadni, átadni, kiszolgáltatni.

Cégünk kötelezi magát, hogy a tudomására jutott adatokat védi elsősorban mindennemű jogosulatlan hozzáféréstől, jogosulatlan megváltoztatástól, törléstől. A vevő hozzájárulását adja ahhoz, hogy a 2m Higiéniai Kft. a személyes adatait a cég feladatának ellátásához szükséges mértékben és módon kezelje, feldolgozza, illetve tárolja.

 

Tisztelettel:                 
2m Higiéniai Kft.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.