Kategóriák

Szállítási információk

A szállítás munkatársain által, ill. futárszolgálat segítségével történik. A megrendelt termék súlya, valamint a megrendelés összértéke nagymértékben befolyásolja a kiszállítás díját.

Kiszállítási díjaink Magyarország területén belül:

15.000,- Ft értékhatárig 1500,- Ft
25.000,- Ft értékhatárig 1000,- Ft
25.000,- Ft felett díjmentes (0,-Ft)

A kiszállítás hétfőtől péntekig 8.00-tól 17.30-ig történhet. Kiszállítás esetén a futárnak történő fizetéskor az ár tartalmazza a csomagolási, kiszállítási és az utánvétel díját. A rendelés visszaigazolásától számított 4 munkanapon belül vállaljuk a termékek kiszállítását, ellenkező esetben kollégánk felkeresik Önt. A vevő biztosítja kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a számlán vagy a fuvarlevélen aláírásával igazolja.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni, hogy az általa rendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék mennyiségben és szemmel láthatóan minőségileg megfelel-e a rendelésnek, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják a vevőszolgálatot. Telefon: (53) 500-003

Fontos tudnivaló, hogy a házhozszállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollegánk a megrendelt terméket a megadott címre szállítja és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának, a szállítási díjban nincs benne a készülékek emeletre történő feljuttatása.

Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, futárszolgálatunk egy díjmentes kísérletet tesz a szállításra. A sikertelen, illetve az esetleges ismételt kiszállítási költség is őt terheli.

© Copyright 2015. 2m Higiéniai Kft. - Minden jog fenntartva!